Дома БЏЏ Видео од најдобрите моменти од престижниот турнир ”Abu Dhabi Pro Rome 2018”

Видео од најдобрите моменти од престижниот турнир ”Abu Dhabi Pro Rome 2018”

195

На престижниот меѓународен турнир во бразилска џиу џица”Abu Dhabi Pro Rome 2018”, Македонската репрезентација предводена од Претсетателот , Ивица Алексовски  заедно со своите избраници освои 18 медали:

– 5 златни

– 10 сребрени

– 3 бронзени медали.

Ова до сега представува најголем успех на Македонскиот БЏЏ Тим кој досега беше респектиран од тимовите на Балканот, но сега почна да се наметува и на Европско, а се надеваме и на Светско ниво.

Еве видео кое може да ја долови атмосферата од турнирот, еуфоријата, радоста, тагата и ред други емоции… https://www.facebook.com/ItalyNationalPro/videos/251275322207870/