Дома ВЕЖБИ Вежбањето со еластични ленти е многу потценето. Погледнете го овој “full body...

Вежбањето со еластични ленти е многу потценето. Погледнете го овој “full body workout” со еластични ленти.

472

Погледнете го ова видео и надоградете го Вашиот тренинг и постигнете ново повисоко ниво!

Повеќе во видеото со Адам Шафер и Сал ди Стефано

 

 

Band Chest Press (лакти нагоре, прави раце, добра база)

Band Rows (стегнете ги рамената наназад)

Band Pull Apart (прави раце, заклучени раце, дланките да гледаат надолу)

Band Bicep Curls

Band Tricep Extension (лактите и рамената фиксирани до телото)

Band Deadlift (стегнат стомак, задно ниво)

ТРЕНИНЗИТЕ СО ЕЛАСТИЧНИ ЛЕНТИ СЕ ДЕЛ ОД БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС КЛУБОТ “Д СТРОНГЕСТ”