Дома ФИТНЕС Марино Башиќ Ви препорачува – Вежба за екстремно цврсти стомачни

Марино Башиќ Ви препорачува – Вежба за екстремно цврсти стомачни

292

За да ја направите вежбата ви е потребен партнер кој ќе стои пред вас и бавно ќе ве крева и спушта, а ваша задача е да ги стегнете стомачните, да ги залепите лактите на клената и да го издржите предизвикот.

Во видеото можете да погледнете како се изведува вежбата правилно!

Повеќе информации и вежби можете да дознаете на овој ЛИНК!