Дома ММА UFC 228 во “slow motion” (ВИДЕО)

UFC 228 во “slow motion” (ВИДЕО)

92

Пред нас е UFC “Fight Motion”, компилација од најдобрите удари на UFC спектаклот во успорена снимка. Ова видео е доказ за то колку е  спектакуларен настанот од минатиот викенд.

Глобално гледано, односно тоа што го понуди целата програма на UFC 228, без сомнение може да биде еден од најдобрите настани во 2018. Овие две и пол минути само потврдуваат дека гледавме неверојатна акција, а оние кои го гледаа цел настан, заедно со воведната програма, е тие се среќници.

Од самата борба на Ирена Алдан и Луци Пудилов, која е можеби највозбудливата женска борба во историјата на организацијата, се тргна во прав правец! Импресивни победи имаа легендите Џим Милер и Диего Санчез.

Борбата на Геоф Нил и Франк Камача ги претстави најбруталните удари на овој настан. Никако неможе да се прескокне Забит Магомедшипаров, исто така и борбата на Џесика Андраде и Каролина Ковалкевич, која исто така понуди акција без престан, но за жач траеше прекратко. На крај секако тука е Тајрон Вудли и неговата доминантна победа над Дерен Тил !