БЏЏ
-ММА
-КИКБОКС
-МУАИ ТАИ

Магистер по Спортски Менаџмент35 години искуство во боречките вештиниОсновач на “Д СТРОНГЕСТ”- Прв македонски црн појас во БЏЏ кој живее и тренира во Македонија- Сениор Инструктор во Џит Кун До- Кафен појас во џудо- Главен тренер во групите за БЏЏ, ММА, КИКБОКС, МУАИ ТАИ- Основач и Претседател на Македонската Федерација за БЏЏПозначајни успеси:- 1во место во Македонија за
самоодбрана организирано од Министерството за Внатрешни работи (инструктор за боречки вештини во МВР- Вице-шампион на Македонија во фул контакт 1993 година- 2 сребрени медали на AJP Italy 2018 година (кимоно и но-ги)- 2 место на East European BJJ.

-ММА
-КИКБОКС деца
-БЏЏ деца

Своите почетоци во светот на боречките вештини ги започнува 2012 год. во клубот за бразилска џиу џица “Д стронгест” под водство на Ивица Алексовски. Пецевски е еден од најуспешните натпреварувачи во центарот за боречки вештини “Д стронгест”. Бразиската џиу џица ја презентира во сите сфери на вештината како тренер со деца и возрасни, судење на официјални државни и меѓународни натпревари, борби во сите појаси со и без кимоно и борби во ММА аматерски и професионално. 

2020 година дипломира на факултетот за физичко образование, спорт и здравје.Јули, 2022 година го добива црниот појас во БЏЏ (Риксон Грејси, Џорџ Переира, Пауло Гуамареш, Роберт Наумоски, Ивица Алексовски, Стефан Пецевски) што воедно е и првиот ученик – црн појас од школата на “Д стронгест”. Освен бразилската џиу џица, низ текот на годините се бави и со други боречки спортови (бокс, кик бокс, борење, џудо) како би го усовршил своето знаење во ММА борбите. Посебно внимание и време посветува со кикбоксинг мајсторот Зоран Петковски.24.10.2015 ја започнува својата ММА кариера, каде остварува 4 аматерски мечови (4 победи) и 6 професионални мечови (5 победи, 1 нерешена).


Учество на про ММА турнири:

– Ноќ на вечните (2016)
– Ноќ на гладијатори (2016)
– MFC 6 (2017)
– WKU Fight night Swiss (2018)
– WMO MMA Fight night 2 (2019)
– SBC 26 (2020) 

 
Во текот на својата кариера остварува преку 200 борби во БЏЏ, каде што освојува 41 златни, 15 сребрени, 10 бронзени медали на државни и меѓународни натпревари. Врз база на овие успеси, два пати е добитник на стипендијата “Млада надеж” од агенцијата за млади и спорт. 
 
Позначајни успеси во БЏЏ:- AJP Istanbul international open (2022) – злато (кимоно), злато (без кимоно) – AJP Italy national pro (2018) – сребро, бронза- IBJJF Munich international (2016) – сребро, бронза- East European open (2016) – злато (категорија), злато (апсолутна)- Balkan BJJ open (2017) – злато- Montenegro ADCC (2022) – злато- AJP Croatia national pro (2022) – злато- Serbian BJJ open (2017) – злато (категорија), злато (апсолутна)- Macedonian BJJ open (2014) – злато (категорија), злато (апсолутна).

– БЏЏ за деца

Даниела Алексовска – виолетов појас, член во клубот Д Стронгест од 2012 година, активен натпреварувач и тренер во децката група за бразилска џиу џица. 10 години државен првак во БЈЈ и 8 години во Џудо. Една од најуспешните натпреварувачи во нашиот тим со освоени над 70 медали од кои 60 златни.

Најзначајни успеси:- Бронзен медал на Светско првенство – Abu Dhabi World Youth

Championship 2022- x3 Златни медали AJP Istanbul- Златен медал АЈP Italy- Златен медал АЈP Switzerland- Златен медал BJJ Junior Championship- Златен медал ADCC Serbia

-КИКБОКС
-БЏЏ
-ММА

14 години искуство во боречките вештини, еден од најстарите и првите натпреварувачи од клубот THE STRONGEST.Носител на Кафен појас во Бразилската Џиу Џица.4ти инструкторски степен во JKD.MMA,BJJ I KICKBOX натпреварувач.

Позначајни успеси:- Кикбокс 2 победи- ММА аматерски 2 победи 1 пораз
ММА Про. 1 победа 1 пораз- ВЈЈ 2013/2014 Источно европски Вице Шампион

-КИКБОКС
-МУАИ ТАИ

Искуство со боречки вештини – 14 години.Плав појас во BJJ, 5ти степен во Џит Кун До и втор инструкторски степен во Џит Кун До.Помошник тренер во групите: Муаи Таи и Кик Бокс.

Позначајни успеси:
– 3то место на државно првенство No-gi 2022

-БЏЏ

Плав појас во BJJBJJПозначајни успеси:Bjj Beograd No Gi Open (2015) 
– ЗлатоBjj Macedonian Open (2015)
– Злато2х Државен првак ( No Gi , GI ) 
– 2015 , 2018 Bjj East european (2015)
– Бронза Учество на мма 
турнир :Fight Night Champions (2015)– ФИТНЕС ТРЕНЕР

-Персонални тренинзи 1 на 1.
•Изработка на план за исхрана и програма за вежбање земајќи ги предвид фитнес целите и
преференциите на клиентот.
•Следење и мерење на напредокот на клиентите, соодветно прилагодувајќи ги плановите за вежбање и
исхрана.– ФИТНЕС ТРЕНЕР

Scroll to Top