Дома БОРЕЧКИ СПОРТОВИ Таи Бокс, Кикбокс и “Striking for MMA” Семинар со Миша “RONIN” Бачулов

Таи Бокс, Кикбокс и “Striking for MMA” Семинар со Миша “RONIN” Бачулов

280

Кој друг ако не Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ” организира уште еден врвен семинар со човек кој се докажал како борец, фајтер и како успешен тренер, МИША “RONIN” БАЧУЛОВ.

Кој е МИША “RONIN” БАЧУЛОВ ?

Боречката кариера ја започнува во 1999 година. Од 2002 година е член на државната репрезентација каде што освојува Европски, Балкански и Светски медали.
Во 2004 година се сели во Чешка, Прага каде што ја започнува својата професионална кариера.

Миша со легендарниот ПИТЕР АЕРТС

Од 2008 година оди во Холандија и е дел од тимот на светски познатиот Питер Аертс.

Во својата Про Кариера имал 27 борби од кои 24 победи, а 14 борби победил со нокаут.
Во 2007 година го отвора “RONIN GYM” во Нови Сад. Тренерската работа ја превзема во 2012 година.
Од 2014 година се здружува со Nathan “Carnage” Corbett и го создава денешниот “Ronin-Carnage Global Team Serbia “.
Борците на RONIN – CARNAGE се моментално најпознатите и најдобрите профи борци од Србија и регионот.

ДОКАЖАН КАКО БОРЕЦ, ФАЈТЕР, СЕГА ДОКАЖАН КАКО ТРЕНЕР, МИША Е ЧОВЕК ОД КОГО МОЖЕ МНОГУ ДА НАУЧИТЕ !!!

Заедно со светската легенда Реми Боњаски

https://www.youtube.com/watch?v=HABwwfI40Is&t=29s

Клубот е во полн развој и во следните видео записи може да го видите прогресот на клубот
2008 година – https://youtu.be/9cpRhTxbY-8
2013 година – https://youtu.be/2-DnlF2VidU
2014 година – https://youtu.be/DprVunvd760
2017 година – https://youtu.be/tHrESJ0cOM4

Бачулов ги организираше трите најголеми летни кампови во Европа.

 

Бачулов моментално е тренер на македонската кикбокс ѕвезда Даниел Стефановски моментално кој има нагорна линија во својата кариера.

Скорот на Nathan “Carnage” Corbett е импресивен, 11 престижни светски титули и овој светски шампион благодарение на Миша е дел од летните кампови кои се одржуваат во регионов:
– 2013 W.K.N. Muay Thai Heavyweight World Champion
– 2013 W.K.N. Muay Thai Heavyweight World Champion
– 2012 W.K.N. Muay Thai Heavyweight World Champion
– 2010 W.K.N. Muay Thai Heavyweight World Champion
– 2010 A-1 World Combat Cup Heavyweight Tournament Champion
– 2009 W.I.P.U. King of the Ring Champion
– 2007 K-1 Fighting Network Scandinavian Qualification Champion
– 2005 W.B.C. Muay Thai Light Heavyweight World Champion
– 2005-06 W.M.C. Muay Thai Cruiserweight World Champion
– 2005 I.M.F. World Champion
– 2003 W.M.C. Muay Thai Light Heavyweight World Champion.

https://www.youtube.com/watch?v=QOVywslo9L4&t=78s 

На следниот линк може да ги видите сите видео записи од “Ronin-Carnage Global Team Serbia … “https://www.youtube.com/user/roningymNS/videos

БРОЈОТ НА УЧЕСНИЦИ Е ОГРАНИЧЕН !!!

СЕМИНАРОТ ЌЕ БИДЕ ПОДЕЛЕН НА 3 ДЕЛА:
– САБОТА …………18.00 – 20.30………..THAI BOX
– НЕДЕЛА………….10.00 – 12.00………. KICKBOX
– НЕДЕЛА…………..17.00 – 19.00……… STRIKING FOR MMA
 
ВО ЗАВИСНОСТ ОД ОБВРСКИТЕ НА БАЧУЛОВ, ПРОГРАМАТА, САТНИЦАТА МОЖЕ ДА ПРЕТРПИ ПРОМЕНА, НО НИЕ НАВРЕМЕНО ЌЕ ВЕ ОБАВЕСТИМЕ !!!