Дома БОРЕЧКИ СПОРТОВИ Професионалци против идиоти (“џабе вежбаш, јас знам улична, ако ти ја треснам...

Професионалци против идиоти (“џабе вежбаш, јас знам улична, ако ти ја треснам една”)

1034

Оние кои ттренираат некоја боречка вештина или спорт, се натпреваруваат, го вадат максимумот од себе имале ситуација во животот од некој свој близок или некој кој не ги “сака” каде сте ја слушнале добро познатата реченица:

“Брат, џабе вежбаш, ако ти ја треснам една сељачка” на што со сигурност сте се изнасмеале од срце.

Во светот имам доста идиоти кои мислат дека ако се големи, ако имаат мускули, ако “татко им тренира карате” (ова за каратево не е злонамерно, туку порано така беше, не ме тепај, татко ми тренира карате 🙂 ), ќе може да се справат со некој кој тренира секој ден.

На следното видео може да видите дел од тие идиоти…УЖИВАЈТЕ !!!

Доколку сакате да тренирате:

  • ММА – мешани боречки вештини
  • Бразилска Џиу Џица
  • Џит Кун До
  • Кикбокс
  • Џудо
  • Фитнес
  • Боди билдинг
  • Комбинација од се погоре

… јавете се на 070 24 88 за повеќе информации !!!