“ТНЕ STRONGEST MARTIAL ARTS CENTER”, “ТНЕ STRONGEST ЅНОР’; “ТНЕ STONGEST CAFE,THE STRONGEST PERFORMANCE CENTER’; “ТНЕ STRONGEST LEVRO GYM” Доколку сте дел од THE STRONGEST” може да ги користите привилегиите и попустите во:

– ТНЕ STRONGEST” – 250 м2 Центар за боречки вештини – лоциран во Џеваир Скај Сити, Аеродром Може да тренирате во една од нашите групи за бразилиска џиу џица, мма, кик бокс, муаи таи, групи за деца до 5 до 12 години, a Распоредот на тренинзите може да го погледнете во менито во РАСПОРЕД

– “ТНЕ STRONGEST PERFORMANCE CENTAR ” – 500м2 фитнес и теретана, лоциран во Џеваир Скај Сити, Аеродром Работно време: 07 – 22 часот

– ТНЕ STRONGEST SHOP – 100 м2 продавница за суплементација, опрема за боречки вештини и спортска облека, главната продавница е лоцирана на раскрсницата кај Тутунски комбинат (К.Вода), но нашите производи може да ги најдете во нашата фитнес сала во Џеваир Скај Сити – Аеродром и во салата во К.Вода Работно време: понеделник – петок 09 – 20 часот, сабота 10 -16 часот, недела не работиме

– “ТНЕ STRONGEST CAFE” – 100м2 кафе-протеин бар – место каде што може да се освежите со нашите цедени сокови, протеински смутиња, протеински кафиња, а за оние кои сакаат повообичаена шема ги имате сите видови на кафиња, алкохолни пијалоци итн… Работно време: понеделник – четврток и недела 08.00 – 00.00, петок и сабота 08.00 – 01.00 часот

Лоцирани во Џевахир Скај Сити, Аеродром
– “ТНЕ STRONGEST” – Центар за боречки вештини
– “ТНЕ STRONGEST PERFORMANCE CENTER” – фитнес сала и теретана
– “ТНЕ STRONGEST CAFE” – кафе-протеин бар

– “ТНЕ STRONGEST sHOP – понуда на суплементација Лоцирани во Кисела Вода
– ТНЕ STRONGEST LEVRO GYM” – теретана и фитнес центар во Кисела Вода (ул.Емил Зола 10а)
– “ТНЕ STRONGEST SHOP – продавница за суплементација, опрема за боречки вештини и спортска облека – Лоцирани на раскрсница кај Тутунски Комбинат (К.Вода – Центар)

Може да тренирате една боречка вештина, две боречки вештини, сите боречки вештини, да тренирате една боречка вештина со користење на теретаната во Џеваир или салата во Кисела Вода.

Сите членови со активна чланарина имаат попусти во нашиот Шоп или Кафе-протеин бар.

За да ги дознаете пакетите погледнете го делот во нашето мени каде што пошува ЦЕНОВНИК.

На апликацијата има баркод кој треба да го покажете на нашите вработени во “THE STRONGEST SHOP”, “THE STRONGEST CAFE” и ќе добиете попуст во зависност од Вашиот пакет.

Во менито на апликацијата имате дел каде што пишува ТРЕНЕРИ може да закажете тренинг со еден од нашите треенри.

По ваше барање, тренерот кон кого сте упатиле повик, ќе ве контактира во најбрз можен рок за да се договорите.

– “ТНЕ STRONGEST” – Центар за боречки вештини 072 530 513 Даниела
– “ТНЕ STRONGEST PERFORMANCE CENTER” – фитнес сала и теретана 072 215 501 Кико
– “ТНЕ STRONGEST CAFE” – кафе-протеин бар 078 876 489 Николина
– “ТНЕ STRONGEST ЅНОР” – понуда на суплементација 070 321 002 Баже
– ТНЕ STRONGEST LEVRO GYM” – теретана и фитнес центар во Кисела Вода (ул.Емил Зола 10а) 077 404 012 Андреј
– ТНЕ STRONGEST ЅНОР” Џеваир Скај Сити, Аеродром – продавница за суплементација 070 321 002 Баже

 

Scroll to Top