Дома ВЕЖБИ Постојат денови кога се вежбаат нозе т.н “LEG DAY”, а потоа постои...

Постојат денови кога се вежбаат нозе т.н “LEG DAY”, а потоа постои тренингот на ДОРИАН ЈЕИТС !

396

Се запрашувате ли како изгледа тренингот за нозе на еден од најуспешните бодибилдери во историјата на спортот ДОРИАН ЈЕИТС ,6-кратниот шампион на најголемото натпреварување во бодибилднигот, Мр. ОЛИМПИЈА!

На следниот видео запис можете да видите како тој вежбал во своите најдобри денови и зошто е толку озборуван за неговиот познат “BLOOD & GUTS LEG DAY”:

Доколку сакате да ги пробате неговите врвни суплементи, може да кликнете на линкот https://eshop.thestrongest.mk/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=37.

Доколку сакате да го искусите неговиот тренинг, во продолжение можете да ги видите сетовите и вежбите кои тој ги работел

1. Jogging-Treadmill

1 set, 10 mins.

2. Leg Extensions

2 sets, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10-12 reps (to failure, 1 min. rest)

3. Leg Press

2 sets, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10-12 reps (to failure, 1 min. rest)

4. Hack Squat

2 sets, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10-12 reps (to failure, 1 min. rest)

5. Seated Leg Curl

1 set, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10-12 reps (to failure, 1 min. rest)

6. Stiff-Legged Barbell Deadlift

1 set, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10 reps (to failure, 1 min. rest)

7. Calf Press On The Leg Press Machine

1 set, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10-12 reps (to failure, 1 min. rest)

8. Seated Calf Raise

1 set, 10-12 reps (warm-up)

1 set, 10-12 reps (to failure, 1 min. rest)

ЕКСКЛУЗИВЕН ЗАСТАПНИК ЗА СУПЛЕМЕНТИТЕ НА ДОРИАН ЈЕИТС Е “Д СТРОНГЕСТ ШОП”!!!