Дома БОРЕЧКИ СПОРТОВИ Погледнете го ова видео кое ќе ви ја смени визијата за начинот...

Погледнете го ова видео кое ќе ви ја смени визијата за начинот на тренирање

368

Ова е извадок од подкаст емисиите на Џо Роган. Оваа конверзација помеѓу Роган и Фирас Захаби (еден од најдобрите и најпознатите ММА тренери во светот), ќе ви го смени начинот на кој ги гледате тренинзите. Фирас Захаби зборува за фокусирање на конзистентноста повеќе од интензитетот на тренингот. Погледнете повеќе на видеото под текстот.