Дома ВЕЖБИ Омилените вежби за одредени мускулни групи на боди билдинг легендата Рони Колман!...

Омилените вежби за одредени мускулни групи на боди билдинг легендата Рони Колман! “YEAH BUDDY”

466

Во следното видео можете да ги видите, по Рони Колман најдобрите вежби за одредени мускулни групи, неговите најголеми килажи кои ги подигнал, колку повторувања и серии правел при истите.

Да ве известиме дека од следниот месец, суплементите на легендарниот Рони “Mr. O” Колман “Ronnie Coleman Signature Series (RCSS)” ќе бидат достапни во нашите продажни салони “THE STRONGEST SHOP 1 & 2”!

 

PRO ANTIUM by RONNIE COLEMAN