Дома ВЕЖБИ Неколку вежби за подигнати и цврсти гради! За понежниот пол..

Неколку вежби за подигнати и цврсти гради! За понежниот пол..

157

Погледнете ги овие неколку ефективни вежби од фитнес инструкторката  Хантер Чилтон.

Можете слободно овој тренинг да го вметнете во вашиот седмичен распоред за вежбање. Бидете фит со нашите совети, искуства и суплементи на “Д Стронгест Шоп”