The Strongest LEVRO GYM

“Levro Gym” – Вашиот дом за фитнес и здрав живот. Искористете го нашиот 500м2 простор опремен со најновите LIFE FITNESS, TECHNOGYN и PROTECTOR справи. Две соблекувални, два тоалети и тушеви ви обезбедуваат комфорен тренинг. Придружете се на нашата заедница во Кисела Вода и обликувајте го своето тело во “Levro Gym”.

Scroll to Top