Дома Контакт

Контакт

Центар за боречки вештини

“Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ”

Локација: https://goo.gl/maps/c0FcS

ул.”Емил Зола” бр. 10а (Кисела Вода), Скопје

Повеќе информации на 070 24 22 88 или на  ivica.jkdmk@gmail.com

Информации:

– Џит Кун До, Муаи Таи, ММА, Бразилска Џиу Џица, Детска група, Фитнес, Боди билдинг, Крос-кондициона група … 070 24 22 88;

– Кик Фит, приватни тренинзи за девојки (одржување на линија, слабеење и сл.) … 070 832 962;

– Кикбокс … 075 260 130.

Центарот работи секој ден (освен недела – ден кога професионалана фирма ги чисти татамите и салата)

salasalasala