Дома ММА Измерени борците на Bellator 172, Mitrione 10 килограми потежок од Федор Емелианенко...

Измерени борците на Bellator 172, Mitrione 10 килограми потежок од Федор Емелианенко – Видео

170
Fedor Emelianenko

Измерени се сите противници за утрешниот Bellator 172 кој го предводат Федор Емелианенко и Matt Mitrione, кој на денешното мерење има десет килограми повеќе од рускиот борец.

Matt Mitrione е доста тежок, неговата тежина од 116.5 килограми е слична тежина како и на последната броба, која ја изработи есента против Oli Thompson во Лондон. Федор се измери со од прилика десет килограми помалце, што би требало да значи дека утре во кафезот ќе биде побрз борец.

Сите борци поминаа, но проблем имаше кај Josh Koscheck и тоа не со тежината туку со медицинските наоди. Тој е пратен на дополнителни тестирња, за на крајот се да биде во ред и утре тој ќе ја отвори главната програма на настанот против Maurici Alonso.

Bellator 172 – Резултати од мерењето (lbs)

Fedor Emelianenko 236 vs. MattMitrine 257.5

Patricky Freire 155.9 vs. Josh Thomson 155.2

Cheick Kongo 241.6 vs. Oil Thompson 230.7

Veta Arteaga 126 vs. Brooke Mayo 126

Mauricio Alonso 169.5 vs. Josh Kosheck 169.9