Schedule

Combat Center – Џевахир Скај Сити, Аеродром

2000 денари.
3000 денари.
4000 денари.
4500 денари.
3000 денари.
3000 денари.
(Перформанс центар + Левро + Комбат + СПА)
5000 денари.

The Strongest Levro Gym - Кисела Вода

1000 денари.
(08-16)
1600 денари.
1800 денари.
3000 денари.
4500 денари.
(2ца од исто семејство)
3200 денари.

The Strongest Performance Center

1700 денари.
3000 денари.
3500 денари.
2500 денари.
3000 денари.
(ПРОМО)
3500 денари.
(Една бор. вештина (дете) + Родител
4900 денари.
5900 денари.
(Двајца родители + Комбат боречки (дете)
7500 денари.
2000 денари.
7500 денари.
Scroll to Top