Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ МУАИ ТАИ Профи кариера

Профи кариера

Секој член кој е дел од Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ” има можност да се подготви за својата прва борба и да ја отпочне својата кариера.

Во сала со 200 м2 високо-квалитетни татами, боксерски вреќи, ММА кафез, кикбокс ринг, фокусери и уште многу помагала со кои многу побрзо ќе напредува.

Предводен од искусни тренери, патот до успехот е побрзи и поквалитетен.

Со секој потпишан договор ќе добиете:

  • голем попуст во клубот или бесплатни тренинзи
  • ќе имате голем попуст во “Д Стронгест Шоп” или бесплатна опрема
  • ќе имате голем попуст во “Д Стронгест” салата за боди билдинг & фитнес или бесплатни тренинзи
  • влез во салата во било кое време
  • можност за настапување на меѓународни, признати турнири
  • ќе бидете промовирани од Центарот за боречки вештини “Д Стронгест” & “Д Стронгест Шоп”