Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ММА Тренери

Тренери

Инструктори

Главен инструктор и основач на “Д Стронгест Македонијa” е АЛЕКСОВСКИ ИВИЦА (биографија за Алексовски може да погледнете на следниов линк…http://thestrongest.mk/instructor-2/)


“Д Стронгест Македонија” Инструктои за ММА:

– Стефан Пецевски – инструктор во “Д Стронгест & РУТС БЏЏ” (главен клуб), носител на кафен појас во бразилска џиу џица, помошник тренер во ММА и групата за деца;