Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ММА Термини

Термини

ТЕРМИНИ:

  • Понеделник  20.15 – 21.30 часот;
  • Среда              20.15 – 21.30 часот;
  • Петок             20.15 – 21.30 часот;

Месечна членарина:

  • 3 пати неделно– 1600 денари
  • 6 пати неделно(две боречки вештини) – 2100 денари
  • ВИП ПАКЕТ – СИТЕ БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ2600 денари (мма, муаи таи, бразилска џиу џица, борење, џит кун до стрит фајт, кикбокс) + БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС САЛА (неограничено, понеделник до сабота од 08 – 22 часот)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ– 600 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ– 800 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)