Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ КИКБОКС Тренери

Тренери

“Д Стронгест Македонија” Инструктои за Кик Бокс:

  • Zoran Petkovski - Hall of Honor 2015Професионален тренер за кик бокс: Зоран Петковски

JKD Instruktor Aleksandar JakimovskiАлександар Јакимовски – инструктор во “Д Стронгест & РУТС БЏЏ”(главен клуб), Втор Инструкторски Степен ЏКД, Четврти ЏКД Степен и носител на виолетов појас во бразилска џиу џица, помошник тренер во кик бокс групата;