Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ КИКБОКС Термини

Термини

Термини:

  • вторник        18.30 – 19.45 часот!
  • четврток       18.30 – 19.45 часот!
  • сабота           11.00 – 12.15 часот!

Натпреварувачкиот тим има дополнителни бесплатни тренинзи!

Месечна членарина:

  • 3 пати неделно – 1600 денари
  • 6 пати неделно (две боречки вештини) – 2100 денари
  • ВИП ПАКЕТ – СИТЕ БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ –2600 денари (мма, муаи таи, бразилска џиу џица, борење, џит кун до стрит фајт, кикбокс) + БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС САЛА (неограничено, понеделник до сабота од 08 – 22 часот)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ – 600 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ – 800 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)