Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ КИКБОКС Програма

Програма

Тренинзите содржат:

  • техники на загревање и растегнување
  • офанзивни и дефанзивни техники со рака и нога
  • техничка и тактичка подговотка
  • како и вежби за кондиција, снага и издржливост на удари.

Има рекреативна и натпреварувачка програма и кикбоксинг школа за верификација на достигнатото ниво на знаења преку полагање за појаси.