Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ КИКБОКС

КИКБОКС

Кикбоксинг школа „Д Стронгест“ – за врвни кикбоксинг мајстори !

Принципи на Џит Кун До – применети во кикбоксингот !

КИКБОКСИНГ ШКОЛАТА „Д СТРОНГЕСТ“ ВРШИ УПИС НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

Основач на школата и главен тренер:

  • Зоран Петковски – WKA кикбоксинг мајстор 5 дан, тренер на трикратната светска кикбоксинг шампионка Маја Витановска, европски вицешампион и шесткратен државен кикбоксинг шампион !
  • понеделник, среда 21.00 – 22.15 и сабота од 12.30 – 13.45 часот.

Експресен напредок, од почетничко до мајсторско кикбоксинг звање ! Натпреварувачи, со школата „Д Стронгест“ најбрзо до домашни и светски кикбоксинг титули, проверено !

Повеќе информации на 075 260 130!