ТЕРМИНИ:

  • Понеделник: бирате помеѓу ГРАПЛИНГ 18.30 – 19.45  или ТАИ БОКС 19.45 – 21.00 часот – а по договор може и двата термини;
  • Вторник 19.00 – 20.15 часот;
  • Четврток 19.00 – 20.15 часот.