Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ Групи за деца од 05 до 14 години Кикбокс – Муаи Таи Зашто е корисно Вашето дете да тренира Кикбокс & Муаи Таи?

Зашто е корисно Вашето дете да тренира Кикбокс & Муаи Таи?