ТЕРМИНИ за деца од 5 до 9 години:

 • Понеделник 17.15 – 18.00 часот;
 • Среда            17.15 – 18.00 часот;
 • Петок            17.15 – 18.00 часот;

ТЕРМИНИ за деца од 9 до 14 години:

 • Понеделник  18.00 – 19.00 часот;
 • Среда              18.00 – 19.00 часот;
 • Петок              18.00 – 19.00 часот;

Месечна членарина:

 • 3 пати неделно– 1600 денари
 • 6 пати неделно(две боречки вештини) – 2100 денари
 • ВИП ПАКЕТ – СИТЕ БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ2600 денари (мма, муаи таи, бразилска џиу џица, борење, џит кун до стрит фајт, кикбокс) + БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС САЛА (неограничено, понеделник до сабота од 08 – 22 часот)
 • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ– 600 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)
 • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ– 800 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)