Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ Групи за деца од 05 до 14 години

Групи за деца од 05 до 14 години

Во нашите групи за Бразилска Џиу Џица и Кикбокс, дечињата ќе ги научат основните техники за одбрана, но со редовните тренизни тие ќе:

  • ја зголемат самоконтролата, истрајноста, упорноста и издржливоста
  • ќе го подобрат физичкото и менталното здравје, воедно ќе го намалат и нивото на стрес и ќе го подобрат расположението
  • губење на вишокот на килограми и одржување на телесната тежина
  • ќе научат правилно да дишат, правилно ќе растат и ќе се развиваат
  • ќе ги научат основните движења, полуги, зафати и фрлања.
  • побрзо ќе се социјализираат