РЕДОВНИ ТЕРМИНИ:

  • ПОНЕДЕЛНИК 19.00 – 20.15 часот (граплинг);
  • СРЕДА             19.00 – 20.15 часот (кимоно);
  • ПЕТОК            19.00 – 20.15 часот (кимоно).

Дополнителни термини: 

  • САБОТА  – Натпреварувачки тренинг  09.30 – 11.00 

Месечна членарина:

  • 3 пати неделно– 1600 денари
  • 6 пати неделно(две боречки вештини) – 2100 денари
  • ВИП ПАКЕТ – СИТЕ БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ2600 денари (мма, муаи таи, бразилска џиу џица, борење, џит кун до стрит фајт, кикбокс) + БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС САЛА (неограничено, понеделник до сабота од 08 – 22 часот)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ– 600 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ– 800 денари за наши членови  (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)