Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ БРАЗИЛСКА ЏИУ ЏИЦА

БРАЗИЛСКА ЏИУ ЏИЦА

Месечна членарина:

  • 3 пати неделно – 1500 денари
  • 4 пати неделно – 1800 денари (3 плус дополнителен тренинг од борење)
  • 6 пати неделно (две боречки вештини) – 2000 денари
  • ВИП ПАКЕТ – СИТЕ БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ –2500 денари (мма, муаи таи, бразилска џиу џица, борење, џит кун до стрит фајт, кикбокс) + БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС САЛА (неограничено, понеделник до сабота од 08 – 22 часот)
  • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ – 600 денари (доколку се повеќе учесници, цената се намалува по човек)