Дома БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ

БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ

Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ” лоциран на ул. Емил Зола бр.10 во Скопје е најквалитетното место во нашата држава доколку сакате да изучувате некоја боречка вештина или спорт.

Имате можност како никаде во нашата држава на простор од 450 м2 да тренирате

 • ММА
 • МУАИ ТАИ
 • ЏИТ КУН ДО & КАЛИ STREET FIGHT
 • БРАЗИЛСКА ЏИУ ЏИЦА
 • КИК БОКС
 • БОРЕЊЕ
 • КРОС – КОНДИЦИОНИ ТРЕНИНЗИ
 • ГРУПА ЗА ДЕЦА – Бразилска Џиу Џица и Кикбокс
 • ФИТНЕС
 • БОДИ БИЛДИНГ
 • ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ

На левиот дел од сајтот имате повеќе информации за боречките вештини и спортови.