Дома БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС ПОПУСТИ

ПОПУСТИ

Месечна членарина…1500 денариСО УПЛАТА ЗА МЕСЕЧНАТА ЧЛЕНАРИНА ВЕДНАШ ДОБИВАТЕ -20% ПОПУСТ ВО НАШИОТ Д СТРОНГЕСТ ШОП” !!!

(со еден купен протеин од 2.27 кг., добивате попуст од 600 денари = на половина месечна членарина во салата)