Дома БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС ЦЕНОВНИК

ЦЕНОВНИК

Месечна членарина … 1500 денари

За оваа месечна членарина тренирате од понеделник до сабота од 08 – 22 часот

(недела салата не работи, генерално чистење на салата)