Дома БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС

БОДИ БИЛДИНГ & ФИТНЕС

“THE STRONGEST GYM”

Салата за фитнес & бодибилдинг

ЕДИНСТВЕН КОНЦЕПТ НА ТРЕНИНГ !?

Зашто сме единствени?

Фитнес & Бодибилдинг сала = 200 м2

  • Време на користење … понеделник – сабота 08 – 22 часот
  • 30 справи + кетлбели + еластични ленти + 500 кг тегови + единечни тегови 

Сала за боречки вештини = 200 м2

  • Време на користење … понеделник – петок 08 – 17 часот
  • 200м2 татами + 9 боксерски вреќи – медицинки – еластични ленти – кетлбели

ИДЕАЛНА КОМБИНАЦИЈА НА ПРОСТОРОТ ЗА ОНИЕ КОИ ШТО САКААТ ДА ИМААТ АЕРОБНО – АНАЕРОБЕН ТРЕНИНГ !!!

Пример: 30 минути кардио на боксерска вреќа во комбинација со скок на јаже + 30 минути вежби на справите во другата сала.

На првите тренинзи во салата за боречки вештини ќе имате помош од нашите искусни инструктори кои се долгогодишни членови во нашите клубови, а некои од нив се прваци во различни спортови.

Во зависност од Вашите потреби, може да си закажете приватен тренинг и ги научите основните техники за пократко време.

Секој наш член ќе добие информации за исхрана и суплементација за да може за пократко време да има поголеми резултати. Доколку сака подетални информаци за суплементите, за комбинацијата со исхрана и тренинг , истите ќе ги добие во Д СТРОНГЕСТ ШОП”https://eshop.thestrongest.mk/index.php?route=product/category&path=207#/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=100

 

 

ЦЕНОВНИК

1500 денари – Теретана + користење на салата за боречки вештини

1600 денари – Клубовите за боречки вештини

Теретана + вештина = 2100 денари

Две боречки вештини = 2100 денари

ВИП (се комплет) = 2600 денари

Чланарината важи од денот на запишување до истиот датум следниот месец.

Единечен тренинг (само еден ден) – 200 денари

+ секој член добива -20% попуст пру купување на суплементи во “Д Стронгест Шоп”