Дома ВЕЖБИ 5 вежби за истегнување кои ќе го подобрат вашиот чучањ

5 вежби за истегнување кои ќе го подобрат вашиот чучањ

580

Пет вежби за истегнување кои ќе ја подобрат вашата мобилност во чучњевите презентирани од Chris Barnard. Chris е Дипломиран студент по применета кинезиологија и психологија на универзитетот во Мајами. Тој поранешен NFL играч, денес кондиционен тренер во Strength Camp, како и автор на многу програми за вежбање.