ТЕРМИН:

  • Секој ден од 09.00 – 13.00 часот – СЛОБОДЕН ТРЕНИНГ
  • Понеделник, среда и петок од 17.00 – 22.00 часот
  • Вторник, четврток од 18.00 – 22.00 часот
  • Сабота 11.00 – 14.00 часот

Може да закажете приватен тренинг со еден од нашите инструктори