Дома СУПЛЕМЕНТАЦИЈА 10 боди билдинг совети од 6-кратниот Mr. OLYMPIA, легендарниот ДОРИАН ЈЕИТС

10 боди билдинг совети од 6-кратниот Mr. OLYMPIA, легендарниот ДОРИАН ЈЕИТС

446
СПОДЕЛЕТЕ

Денес повеќето луѓе во слободното време се во т.н. теретани или фитнес сали низ светот со  различна цел, да го подобрат изгледот, да го зајакнат здравјето, да изградат поголема мускулна маса, да ја зголемат кондицијата итн…

Секогаш советите од луѓе кои постигнале  многу во својот живот, особено во својата кариера како што е 6-кратниот Mr. Olympia, легендарниот Дориан Јеитс се добредојдени.

Во видео прилогот Дориан ќе Ви ги каже неговите тајни, неговите размислувања околу тренингот, за тоа што е подобро и дали да тренирате со тегови или на боди билдинг машини, како да тренирате за да имате убави стомачни мускули, колку пати и кога да правите кардио тренинг, дали да тренирате сами или обавезно да имате партнер, дали создавањето на мускулната маса секогаш е дело на “позитивните движења” или треба да обрнете внимание на “негативните движења”.

ЗА ВАШЕ ЗАПОЗНАВАЊЕ, ВРВНИТЕ СУПЛЕМНЕТИ НА ДОРИАН МОЖЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ КАЈ НАШИОТ ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР ЗА МАКЕДОНИЈА “Д СТРОНГЕСТ ШОП”!!!